Ervaringen die klanten opgedaan hebben nadat er een Harmonisator / Duplex geplaatst werd:Melkveebedrijf, chronische uierproblemen, regelmatig celgetal boven de 400.000. Melkveehouder weet dat er een breuklijn ligt achter zijn bedrijf. Wilde het probleem toch wel eens aanpakken. Na meting en plaatsing van Harmonisator belt dezelfde dag de melkveehouder op met de vraag wat we gedaan hadden. De melkveehouder had al jaren last van een pijnlijke knie. Volgens de dokter was de pijn een gevolg van slijtage aan de knie en moest hij er maar mee leren te leven. Dezelfde middag na plaatsing was de zeurende pijn geheel verdwenen. Wacht met spanning af wat er met het celgetal gebeurt.


Bij meting geen straling vanuit de grond geconstateerd. Toch slapen de kinderen slecht. ’s Morgens zijn ze niet zo fit als een paar jaar geleden. Veel elektrosmog op de slaapkamers geconstateerd. Na advies Duplex geplaatst en alles aangepast. Je kunt aan de kinderen merken dat ze beter en meer ontspannen slapen.


Was gevraagd voor een meting in een huis. Bij aankomst bleek de eigenaar ook nog 2 paarden te hebben. De paarden waren iets schichtig in het algemeen. Een van de paarden was broodmager en toch een redelijke conditie. Had er op aanraden ook al eens een veulen bij gefokt omdat het wel eens een gebrek aan moederschap kon zijn volgens een kenner. Na meting blijkt er een waterader door de stal te lopen. Vond het al raar dat datzelfde paard altijd op dezelfde plaats in de stal stil stond en in een andere hoek altijd lag te kappen.


Huis geheel gerenoveerd. Na verbouwing in deel van huis was het niet prettig zitten. Kennissen klaagden dat ze vaak met hoofdpijn naar huis gingen. Na meting is er een waterader geconstateerd, maar niet in dat deel van het huis. Bij verdere meting bleek er veel elektrosmog, met name de elektrische wisselvelden, op de radiators te zijn overgeslagen. Deze velden koppelden alle radiateurs tot een groot resonantie klankbord. Vandaar de hoofdpijnklachten. Op alle radiateurs elektro-antennes geplaatst. Binnen een dag alles rustig. Ook de Harmonisator was een welkome aanvulling. Het is er nu prettig zitten,ook volgens die kennissen.


Bij varkenshouder met akkerbouw veel onrust onder de varkens in bepaalde afdelingen. Na plaatsing Harmonisator, volgende opleg betere groeicijfers en een gunstigere voederconversie. Daarnaast viel varkenshouder op dat perceel langs de stal veel droger was geworden het afgelopen half jaar. De doorlatendheid was sterk verbetert.


Woonhuis verbouwd, sindsdien elke nacht naar toilet, droge keel en slecht slapen. Zelfs een paar weken achterstevoren in bed geslapen om zeker van te zijn dat mijn vermoeden juist zou kunnen zijn dat er een waterader onder het bed lag. Na meting geen waterader in de slaapkamer geconstateerd. De elektriciteitsleidingen in de muurkasten achter het bed waren de boosdoeners. Er waren nieuwe stopcontacten onder het bed gemaakt en de elektriciteitsleidingen ernaar toe, waren op hoofdhoogte. Na eenvoudige aanpassing kan er nu weer rustig en ontspannen de gehele nacht doorgeslapen worden.


Reeds jaren hoofdhuid problemen en veel jeuk. Onderzoek huisdokter en behandeling met meerdere soorten zalf gaf geen oplossing. Afspraak huidspecialist lag in het verschiet. Achteraf blij dat onderwerp ter sprake kwam tijdens feestje. Na plaatsing Harmonisator is jeuk nu weg. De huid is minder rood en lijkt herstellende. Nu weet ik ook waarom mijn varens en hertshooi altijd zo uitbundig groeide in die hoek van de kamer.


Zeer drukke kinderen, waarvan een met ADHD. Na meting veel elektrosmog geconstateerd op de slaapkamers en in de kamer met computer. De kinderen zeer nadrukkelijk erbij betrokken tijdens meting. Ze weten nu waarom ze zo slecht slapen en ’s morgens altijd moe waren, terwijl het aan tafel ’s morgens alweer een hele heisa was. Ze volgen nu wijselijk het advies op. Ook enkele hulpmiddelen aangebracht.Volgens ouders is het een hele opluchting. Agressiviteit op school lijkt te verminderen.


Ten zuiden van Breda bij aardbeienteler meting verricht. In eerste instantie voor de water doorlatendheid van een perceel. Eenmaal daar ook meting in huidige kas. Een breuklijn en twee wateraders gemeten. Weet nu waarom hij in die hoek van de kas regelmatig met de hand extra bestrijdingsmiddelen moet gebruiken. Nog geen tweede Harmonisator geplaatst. Wil eerst nog eens tijdens dit teeltseizoen alles in kaart brengen.


Bij melkveebedrijf ten zuiden van Roosendaal altijd onrustig en nerveus vee, zeer schrikachtig ook plaatselijk in de weilanden. Na meting en plaatsing Harmonisator is vee aanmerkelijk rustiger geworden. Ook op enkele ijzeren spanten elektro-antennes geplaatst i.v.m. elektromagnetische velden die zich tussen de spanten gevormd hadden. Melkkoeien lopen nu rustiger door gehele stal.


Sinds het aanbrengen van een elektro-antenne op de radiateur kan ik nu tenminste rustig en ontspannen een boek lezen, ik kan me nu beter concentreren.


Slijtage in de rug. Op advies een waterbed gekocht. Rugpijn vermindert maar blijf slecht slapen. Trek elke avond ook de stekker uit het stopcontact voor het slapen gaan. Slecht slapen blijft probleem. Toch maar een meting laten verrichten. Blijkt ook nog dat er een waterader onder mijn waterbed ligt. Ik hoop dat de Harmonisator een stap in de goede richting zal zijn.


Hobby in het houden van konijnen. Sinds we wonen op andere lokatie kan ik nog wel aangekochte konijnen tot tevredenheid afmesten, maar het fokken wilde maar niet lukken, meestal werden de jongen in de nest alweer doodgebeten. Na plaatsing van Harmonisator is het fokken weer een echte hobby. Het is een lust voor het oog om te zien hoe voedsters en jongen het telkens goed doen.


Altijd broei in een deel van de maiskuil. Na jarenlange ervaring begin ik altijd te voeren daar waar de broei begint, ook al is het winter en is de voersnelheid hoog. In lente vermindert de broei terwijl je bij het stijgen van de temperatuur juist broei kunt verwachten. Na meting bleek er een waterader en een Hartmann netwerk onder een bepaald gedeelte van de kuil te liggen. Deze winter niet meer broei gehad dan in het gedeelte waar bijna nooit geen broei voorkomt.De Harmonisator werkt voldoende naar mijn idee.Naar de homepage

Voor meer informatie: info@msteenbakkers.nl