Welkom op onze website. We zijn een bedrijf dat zich bezighoud met het opsporen en ontstoren van meerdere soorten stralingen, die van invloed zijn op het functioneren van mensen,dieren en planten. Door het combineren van oude en nieuwe technieken zijn we in staat om storingen in het aardmagnetische veld op te sporen en in kaart te brengen. Door het plaatsen van innovatieve producten en hulpmiddelen dragen we zorg voor een stabiel aardmagnetisch veld. Zodat er weer een prettig leefklimaat ontstaat en er weer optimaal geproduceerd kan worden.

Metingen bij bedrijven en particulieren
Door het opsporen van storingen en of stoorzones zoals wateraders en aardstralen en deze op tekening te zetten, is het mogelijk om het aantoonbaar en waarneembaar te maken. Waarna de te sterke negatieve en of te sterke positieve energieën (energiebanen) gecorrigeerd kunnen worden.

Oplossingen
In bijna alle gevallen kunnen er praktische oplossingen aangedragen worden. Zodat de belasting in woonhuizen, gebouwen en percelen sterk vermindert. De weerstand van planten, dieren en mensen zal sterk verbeteren met als gevolg: betere groei, minder ziekte gevoeligheid en productietoename

Middelen
Om aardmagnetische storingen te neutraliseren wordt gebruik gemaakt van een beproefd natuurkundig instrument, (Dit apparaat heeft geen invloed op elektrische spanningsvelden). Een nauwkeurige plaatsbepaling aan de hand van de tekening zal er direct na plaatsing van het instrument een “harmonisatie” plaatsvinden van de stoorvelden. Er zijn meerdere typen leverbaar, variërend in reikwijdte van een woonhuis (straal van 25 meter rondom het apparaat) en van één hectare tot ruim 300 hectare. Door na controle en een eventuele jaarlijkse her controle zult U verzekerd blijven van een prettige leef, werk en productieomgeving.

Ten aanzien van electro-smog (=elektrische wisselvelden en magneetvelden), beeldschermstraling, hoogspanningsmasten, UMTS-zendmaststraling ed. zijn er praktische middelen voor handen. Zoals correctors, afschermmiddelen of apparaten die een tegen frequentie uitzenden.

Ook persoonlijke bescherming (tegen allerlei stralingen) is mogelijk, wanneer U van huis weggaat.

Voor meer informatie: info@msteenbakkers.nl